Borenfönster

Vår strävan är nöjda kunder från början till slut

Vi planerar

Vi tror inte på att samma lösning passar för alla och erbjuder därför skräddarsydda upplägg utifrån dina behov. Vill ni ha hjälp att planera ert projekt hjälper vi gärna till. Vi hjälper er att kontrollmäta, beställa och om ni vill ordnar vi hantverkare som kommer till er och installerar. Allt för att det ska bli så lätt, och rätt, som möjligt för er.

Du får alltid offert på dina varor så du kan se kostnaden innan vi beställer. Önskar du montage får du självklart även offert på det.

Anpassade produkter

Hos oss kan du anpassa de flesta produkter som finns i vårt sortiment. Oavsett om det gäller fönster, kök, badrum, garageportar eller insektsksydd. Vi tror det är viktigt att kunna anpassa storleken och utseendet för att produkterna ska passa just ditt projekt.

Professionellt utförande

Efter att en vara är beställd från oss tror vi att det är viktigt att kunna få bra hjälp med installation. Vi kan hjälpa dig att se till att en professionell hantverkare kommer och installerar era produkter, om ni inte vill göra det själv. Alla våra samarbetspartner är duktiga hantverkare med mycket erfarenhet.

Prisvärda produkter

Vi tror att ditt projekt är värt en hög kvalitet, men vi är också medvetna om att höga priser inte är så kul. Vi jobbar därför nära våra leverantörer för att få fram varor med hög kvalitet, men till ett bra och rimligt pris. För oss är detta en viktig del av vårt arbete, att se till att våra produkter är värda det du som kund betalar.

Vi är en källa för inspiration och vägledning. Går du i renoveringstankar? Välkommen hit så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig.

Följ oss i sociala medier!