Borenfönster

Om oss

Vi är ett lokalt företag med fokus på kvalitet, hög kompetens och förmånliga priser. Vi hjälper er gärna hela vägen från idé till ert projekt är färdigbyggt, stort som litet. Vi ser även till att våra produkter blir monterade på ett professionellt sätt hos er.

Företaget grundades 2017, men vår erfarenhet och kompetens inom bygg- och renoveringsbranschen går betydligt längre tillbaka än så.

Vi började vårt företag med fokus på fönster och dörrar, men har sedan utvidgat vårt sortiment med glaspartier, garageportar, badrumsinredningar och nu senast med köksinredningar.

Vi jobbar mot alla typer av kunder, till exempel privatkunder, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Vi har återförsäljare för våra produkter på flera ställen i Sverige.

Vi har en visningslokal i Borensberg, som vi håller på att renovera. Vi räknar med att den ska bli klar för nyöppning under våren 2020. Redan nu är du välkommen att höra av dig för att komma och titta på de fönster och dörrar som redan finns insatta. Och varefter kommer även våra badrumsinredningar och kök börja bli klara för att presenteras.

Varmt välkommen till oss!

Vi är en källa för inspiration och vägledning. Går du i renoveringstankar? Välkommen hit så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig.

Följ oss i sociala medier!