Borenfönster

Våra produkter

Fönster

Vi har fönster för alla behov och i olika varianter – öppningsbara, fasta, trä, trä/aluminium, PVC och helaluminium. Du kan även välja fönster med eller utan spröjs.

Kök 

Det senaste tillskottet i vårt produktutbud är anpassningsbara kök. Du kan helt enkelt kombinera produkter utifrån din egen smak och stil. Varmt välkommen att begära offert på önskad produkt och montage.

Badrum

Läs om våra kvalitativa badrumsinredningar. Du kan helt enkelt kombinera produkter utifrån din egen smak och stil. Varmt välkommen att begära offert på önskad produkt och montage.

Garageportar

På Borenfönster erbjuder vi både industriportar och vanliga garageportar till privata garage. Du kan välja mellan olika system; både manuell öppning och maskinell. Vi är experter på garageportar och guidar dig till rätt port utifrån behov och önskemål.

Dörrar

Ytterdörren är en av husets viktigaste inslag och vi besitter en gedigen kunskap om just dörrar. Vi hjälper dig att välja rätt entrédörr eller balkongdörr utifrån husets förutsättningar, dina behov och den övriga inredningen.

Tillbehör

Förutom våra stora produktgrupper har vå även lite tillbehör. Rullgardiner, mörkläggningsgardiner, persienner, myggnät för både fönster och dörrar m.m.

Vi är en källa för inspiration och vägledning. Går du i renoveringstankar? Välkommen hit så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig.

Följ oss i sociala medier!